po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Do života sa mi montuje cudzia žena ( a fakt ju nepoznám )

... človek sa potom ani nevyspí ...
 

Toto jedno mi nejde na rozum. Teda na rozum mi nejde viac vecí ale niektoré sa dajú aspoň rozumne vysvetliť. Napríklad také sny. Mne sa dosť pravidelne sníva.  Na nedostatok snov sa teda sťažovať nemôžem. Horšie je to, že si potom za nič na svete neviem spomenúť, že čo sa mi to snívalo.

Na to samozrejme existuje rozumné vysvetlenie. Sen sa človeku sníva keď spí a keď sa ráno zobudí tak už nespí ale je hore a tak sa mu už nemôže snívať. Navyše najlepšie sa človeku sníva krátko pred koncom spania. Dalo by sa teda povedať, že sa to strihne a je to fuč. To sa stáva normálnemu človeku, ktorý je pri vedomí hneď ako sa prebudí. Ja som hneď ako sa prebudím ešte asi pol hodinu v bezvedomí.

Takže už sa mi nesníva ale ešte ani nie som hore. Počas tej polhodiny ja celkom reálne viem, že sa mi snívalo a dokonca aj viem čo sa mi snívalo. V takom stave by som si sen mohol aj zapísať ale samozrejme nezapíšem lebo nie som úplne hore. V takom stave ja viem len vstať z postele a vliezť do sprchy a umyť si zuby a raňajkovať a komunikovať s dcérou a ženou pričom oni vtedy hovoria aby som radšej ešte nič nehovoril, keďže ešte nie som hore. Na to ja niekedy niečo poviem ale neviem presne čo, lebo ešte neviem presne čo hovorím. Je to taký stav o akom moja žena hovorí, že som mechom udretý. Alebo niečo podobné.

Potom zrazu precitnem a už som pri vedomí ale sen je fuč. Ja si myslím, že on je fuč skôr ale fučí mi z hlavy tak postupne. Tak len to som chcel povedať, že niektoré veci sú vysvetliteľné. A niektoré nie. Napríklad dnes ráno.

Dnes ráno sa mi krátko pred prebudením sníval sen. S cudzou ženou. Úplne cudzou osobou. Normálne aj v tom sne sa mi zdalo, že toto je úplne čudné, že sa mi do sna pletú nejaké mne neznáme osoby. Ženy osobitne. Je normálne alebo teda je aspoň vysvetliteľné ak sa vám sníva s nejakou ženou lebo to neviete ovplyvniť ani keď pri vás leží vaša vlastná žena. Lebo sen má vlastné pravidlá a nedá sa úplne vysvetliť.

Ale toto bolo aj na mňa priveľa. Ja si fakt neželám aby mi po rozume – teda po sne chodila nejaká cudzia žena. Keď sa mi už musí snívať nech sa mi sníva s niekým koho poznám. Človek keď spí tak si chce oddýchnuť a nie uvažovať nad tým, čo tam hľadá tá cudzia osoba. Aj cudzí muž by ma vyrušil ale ten bol inde. U mňa bola taká čudná osoba. Tmavé vlasy. Čierne. Ja nepoznám žiadnu osobu s čiernymi vlasmi a ani nechcem. Mne je dobre tak ako mi je takže tej osobe s čiernymi vlasmi sa odkazuje nech sa presunie do iného sna.

To s tým cudzím mužom som si nevymyslel. Mne sa nijaký cudzí muž nesníval ale kolegyni áno. Lebo ja som sa na svoj sen sťažoval v práci. A kolegyňa mi hovorí: „No to ma podrž, mne sa dnes v noci snívalo s takým blondiakom, ktorého tiež nepoznám“. „Ale mňa napríklad čiernovlásky vôbec nezaujímajú“ povedal som jej aby bolo jasné, že u mňa to bolo horšie. „No však ani mňa nezaujímajú blondiaci“ povedala kolegyňa a bolo nám to jasné.

Nejaký párik sa stratil a zamontoval sa nám do snov. Chlapík bol u kolegyne a čiernovláska u mňa. Tak ak ich poznáte tak im odkážte, že nech si hľadajú iné hlavy. U mňa sa snívať s cudzími osobami nebude a myslím, že hovorím aj za kolegyňu. Ja chcem pokojný príjemný sen s vlastnou ženou alebo aspoň s niekým koho poznám. Ja potom nechcem ako mechom udretý rozmýšľať, že čo sa mi to sníva. 

Tak toľko. Že niektoré veci sa vysvetliť dajú a niektoré nie. Aha a ešte musím dodať, že to bol normálny sen a čo sa pamätám nič takého sa nestalo. Nič také na čo myslíte vy. Teda nič také, čo by sa muselo v televízii vysielať po polnoci. Len sa tam plentala a otravovala. Jeden človek sa tak vôbec nevyspí.


rodinný album | stály odkaz

Komentáre

  1. aha ho!
    Popismenkovaaa pozri Popismenka..aha ho! dneska sa plentala a zajtra bohvie... o))) ;)))
    PS: slusny chlap sniva o tlacenke a veternikoch napr.;-))
    publikované: 16.09.2009 18:50:12 | autor: ira (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nooo, to veru býva ťažké s tými snami
    ale keď si ju už takto verejne požiadal aby odišla, tak iste odíde..:-)) ej ale som si dobre počítala..:-))
    publikované: 16.09.2009 19:18:37 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Keby moja žena videla
    niektoré moje sny, asi by veľmi žiarlila... ((-:
    publikované: 17.09.2009 13:56:42 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to je ale brodel v tejto republike,
    uz ani neovplyvnitelne clovek nemoze ovplyvnit.ale dobre,ze si jej povedal.dufam,ze sa nezamota ku mne,ja mam dnes ine na praci:-)
    publikované: 17.09.2009 16:44:55 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014