po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Druhá ( keď stlačíte pedál na dlážku a motor reve a rádio je na maximum )

... niečo také a plus naozaj rýchle strihy v klipe ...

Ja som pokojný jazdec. Ako automobilový. Ja napríklad iný jazdec vôbec nie som. Na koni nejazdím a na motorke som išiel len pár krát a to za motorku musíme považovať babetu. Tak pokojný automobilový jazdec. Ale hudbu v aute milujem. Mám zopár takých.

„Počúvaj, teraz ti niečo pustím“ povedal som vtedy svojej žene a do prehrávača som dal nové cédečko. „Hmm“ povedala moja žena a ja som z toho hmm vycítil málo nadšenia. Ale vedel som, že ju tým dostanem. Aj keď pravdupovediac čakal som viac nadšenia aj v prípade ukrajinských folkrockových skupín a hlasov z Tuvy. Ale toto bola tutovka.

„Dám to na plné pecky“ povedal som žene. „Nech ťa to ani nenapadne“ povedala žena, lebo čakala ukrajinský kolotoč. Dal som to na plné pecky a bolo ticho. Ozvalo sa len klap. Neklapotal motor, hoci pri tejto hudbe ho naozaj počuť. Je to tá hudba, keď cítite ako gumy popiskujú hoci idete tridsiatkou. Lebo s touto pesničkou sa rýchlejšie aj tak nechodí.

Išli sme po našom sídlisku tridsiatkou a gumy popiskovali. Mali sme stiahnuté okienka a ozývalo sa klapkanie prstov na klávesy. Také to klávesenie. Ja tú hudbu milujem. Mám od neho rád aj iné pesničky ale Alina je to najlepšie.

„Daj to hlasnejšie“ povedala moja žena, hoci také niečo nepovedala asi nikdy. „A choď pomalšie“ dodala a ja som to stiahol na dvadsaťpäť kilometrov za hodinu. Išli sme po našom sídlisku a boli sme ako v road movie. Ako vo veľmi pomalom road movie. „Ešte raz“ povedala žena a dali sme si ďalšie kolečko okolo sídliska.

Je to tá najlepšia hudba do auta. Je to ako keď stlačíte brzdu na dlážku a počujete klapotanie motora a rádio sa nedá dať hlasnejšie. Alina.


100+1 a to video | stály odkaz

Komentáre

  1. popismenku
    ty vcul robis prehliadku mojich najhranejsich interpretov a albumov? lebo triafas celkom presne .) http://www.last.fm/user/yollla
    publikované: 09.08.2008 17:19:49 | autor: eleanoRigby (e-mail, web, autorizovaný)
  2. aaaaaa
    gratulujem k vlozeniu videa :)
    publikované: 09.08.2008 17:20:12 | autor: eleanoRigby (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Prodigy forever ! ;)
    publikované: 09.08.2008 17:20:39 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :))
    dosť podobný zoznam :))
    publikované: 09.08.2008 17:24:48 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  5. jj
    bud to nechapem, alebo je ide o vysoko postmoderny literarny kus s najsamoriginalnejsim napadom co sa tohto clanku tika :D
    publikované: 09.08.2008 18:14:17 | autor: maja (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. PP
    si môj človek . ja bez hudby nemôžem jazdiť autom . mám v aute malú zbierku mojich naj . tak pekné cestovanie s hudbou .
    publikované: 09.08.2008 18:55:53 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ja uz v aute ceedeecka nenosim..
    nemam cd mechaniku.. vlastne ja tam nemam ziadnu mechaniku. len kabel co mi trci z palubovky a pcham ho do ipodu.. ale v podstate je to to iste. hudba v aute je zaklad. nie radio co ho nikto nepocuva.. ale oblubene nahravky....
    publikované: 14.01.2009 15:55:37 | autor: maniacse (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014