po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja žena bola v detstve zneužitá ( nejakým J. Kalouskom )

... priložená fotodokumentácia a videozáznam ...


Prišiel som na to už dávno ale dôkaz som nemal. Ale viete. Niektoré veci pozornému manželovi nebudú dlho unikať. Napríklad aj včera. Prišla po mňa žena do práce, že skočíme na kávu. Hneď som aj šéfovi povedal: „Vážna vec, šéfe, nutne musím odbehnúť, niečo sa stalo“. Keďže sa to stáva často a šéf má pochopenie, pustil ma: „Ja viem, ideš so ženou na kávu“. Dobehnem k autu a rýchlo poviem všetko dôležité a potom pozriem na ženu a dodám: „Voľajaká si pekná“, a mlčím, a ešte chvíľu mi zapína a už mi zapne: „Máš nové vlasy?“. „Päť minút ti to trvalo“, odpovie mi žena, čo znamená, že som mal vážne veci, ktoré trvali päť minút, alebo má moja žena nejaké rýchlejšie hodinky.

Ale nie to som chcel. To som chcel, že to je na ženách také zvláštne. Že ako oni menia vlasy. Aj ja sa teda občas ostrihám, ale zase až taký pekný nie som ani po strihaní. To je vždy také, že tie ženy majú nejaký iný meter na strihanie a celkovú zmenu. Lebo oni sa zmenia ale zase nie až tak, že by boli úplne zmenené ale len tak, aby boli celkom nie úplne zmenené ale zase tak, aby si to muž všimol skôr ako za päť minút. Podľa mňa je to traumatizujúce a musí za tým niečo byť. Akože mimikry a tak.

„Dorotka“ povedal som žene po tých piatich minútach a normálna žena by sa teraz urazila. Lebo moja žena nie je Dorota. Ona sa volá úplne inak. Ona sa teda volá aj úplne inak ako ja ju volám, ale to už by bol dlhý príbeh. Ona sa teda volá napríklad Elena ale ja ju volám Zuzana pričom aj jedno aj druhé meno je vymyslené a použité ako príklad. Ale keby som svojej žene, čo by sa akože volala Elena povedal: „Elena“ tak ona by sa urazila, lebo ja ju volám Zuzana hoci ona nie je Zuzana. Ale to, že: „Dorotka“ to je naozaj meno, čo používam, hoci ona sa nevolá Dorotka a ani ju normálne nevolám Dorotka.

Dorotka ju volám akože keď je veľmi pekná a má nový účes, čo síce musím dodať pre istotu, keby to moja žena niekedy čítala, že ona je pekná ako Dorotka akože vždy, ale zase nie vždy má nový účes. Neviem, či mi rozumiete, lebo už ani ja si nerozumiem, ale zase ja to vysvetlím.

Ja si z detstva pamätám na kreslený film o Dorotke. Nepamätám si síce všetko, lebo som si pamätal, že to je poľský kreslený film, ale nie je. Poľský je o Lolkovi a Bolkovi, pričom ja som sa vždy podobal na Lolka – dlhého a štíhleho, ale s postupom času sa už celkom podobám Bolkovi – malému a tučnému. Ale nie o Lolkovi a Bolkovi som chcel ale o Dorotke. Tak Dorotka je celkom ako moja žena, keby mala moja žena o takých skoro 40 rokov menej, alebo naopak, keby kreslená Dorotka niekedy vyrástla tak by bola celkom ako moja žena.

Ja si naozaj myslím, že moju ženu niekedy ten výtvarník videl a tak nakreslil Dorotku. Čo je myslím, celkom vážne, zneužívanie. A dokonca som o tom už celkom presvedčený, lebo dnes som objavil jednu časť a tam je dokonca aj to ako je moja žena speváčka. A to je dôkaz. Lebo mojej žene sa okrem toho, že sa jej nepáči, že si zmenu na Dorotku všímam až po piatich minútach, sa jej nepáči aj to, že som jej nezaložil rockovú skupinu. To je na dlhší príbeh a tak to tu teraz nenapíšem ale keď si pozriete videodôkaz o zneužívaní tak uvidíte, že o čo jej išlo a že ona už bola akože na tú kariéru pripravená.

Tak toto som chcel. Akože moja žena je tá kreslená Dorotka, keď vyrástla. A že si myslím, že ona aj má z detstva z toho nakreslenia traumu, lebo sa stále mimikruje. Teda, že si robí iné vlasy. A aj to ešte by som mal dodať, že muži majú problém s farbami. Lebo ja som bol vždy presvedčený, že moja žena má červené vlasy ako Dorotka. A mne sa zdá, že aj má, len teraz si nie som istý, či Dorotka má červené vlasy alebo nemá. Lebo má také isté ako moja žena a tá má červené. Ale to, že muži nerozoznávajú farby je tiež pravda. A asi by som mal končiť. Lebo je ráno a mne dnes ráno žena povedala, že by som mal dlho mlčať. Neviem prečo, lebo som bol ráno podľa mňa celkom vtipný. „Do takej jedenástej mlč“ povedala mi žena, keď som si rozcvičoval jazyk. To je podľa mňa tiež dôkaz. Bola v detstve zneužitá výtvarníkom Kalouskom a teraz nevie, že čo je humor.

A ešte ten dôkaz:  http://uloz.to/live/x8Gx2to/o-dorotce-dorotka-a-abeceda-cz-avi a všimnite si hlavne tú pasáž od 3.30 – celkom moja žena.


moja žena ... | stály odkaz

Komentáre

  1. popísmenku,
    ==Lebo oni sa zmenia ale zase nie až tak, že by boli úplne zmenené ale len tak, aby boli celkom nie úplne zmenené ale zase tak, aby si to muž všimol ===lebo aj keď ten muž, po nadobutnutí ich vlastníctva, si ich prestane do detailov po krátkom časovom období, napr. jedenej päťročnice, všímať, ony chcú byť pre muža zaujímavé, nielen pre vlastného, lebo napriek jeho nevšímavosti stále chcú byť ľúbené, pre mužov nepochopiteľné , preto si povedia: -keď nemôžem muža po každej päťročnici vymeniť, tak budem aspoň vlastnú hlavu meniť, teda účes, farbu, dĺžku, pokrývku , aby sme aspoň na krátky okamih roznietili v ňom uhasínajúci plameň a výstražnú žiarovku...pre koho sa to tá žena upravuje, že sa na krajšiu, neodolateľnú, očarujúcu, jedným slovom šmrncovnú mení? A tak sa snažia obnoviť mužom sleposť, pardon ostrosť ich záujmu a prinavrátiť im i colorspektrom ich svätožiary
    publikované: 22.03.2012 13:27:19 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aha ... :)
    ... tak už mi je konečne jasné ... že ide o 5 ročný plán :))
    publikované: 22.03.2012 13:46:35 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  3. po...
    dobre písmenká za sebou kladieš
    vtip..úsmev to má..to vieš..
    ja viem:
    pri žene čuš alebo hovor-vždy je to horor
    vraví môj muž tiež..
    :-)
    publikované: 23.03.2012 07:35:46 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014