po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja žena mala včera so mnou styk ( ako z inej galaxie )

... a všetko to sprevádzali zaujímavé zvuky ...
 

Moja žena mala včera so mnou styk. Telefonický. My taký styk ( telefonický ) mávame relatívne často. Keď som v práci v inom meste tak sa to inak ani nedá. Iný styk nemôžeme mať. Napríklad telepatický. Takže sme si telefonovali. Bolo večer, teda už vlastne v noci. Na podrobnosti si nespomínam. Teda spomínam si, ale do toho vás nič. Akože ja vám tu teraz nebudem rozprávať podrobnosti o našom styku telefonickom. Ale jedna čudná vec sa stala.

„Halóóó, to čo je to tam“ povedala moja žena a zrazu bolo v telefóne ticho. Spojenie sa prerušilo. Došla jej baterka povedal som si a dal som žene trochu času aby sa pripojila na sieť. Elektrickú. Teda aby sa zapojila na zástrčku. Po troch minútach som ženu vytočil a nič. Viete, že hovorím o telefonickom styku tak si za slovom „vytočil“ nepredstavujte nič iné. A nič. V telefóne bolo ticho. Čudný zvuk. Po ďalších troch minútach to zazvonilo. Teda zazvonilo to na ženinej strane telefónu a na mojej strane sa ozvalo tú, tú, tú. Štvrté tú sa neozvalo. Ozvala sa žena.

„Ty si to počul?“ chcela počuť či som niečo počul. „Nič som nepočul, počul som len teba ako niečo počuješ, ale myslel som, že sa ti asi vybil telefón“ povedal som po pravde. „Práveže nie“ povedala žena a bolo po mojej pravde. „Tam bol strašne čudný zvuk, také“ a tu urobila žena dlhšiu pauzu, ktorú som neprerušil, lebo mi bolo jasné, že hľadá správne slovo. „Také, také čudné pípanie“ povedala žena správne slovo a dodala: „no úplne také ufónske zvuky“. A zrazu sa to stalo. Zrazu som aj ja počul zvuky.

„Počuj, počujem také zvuky“ povedal som žene a opýtal sa jej: „Aj ty ich počuješ?“. „Nič nepočujem, čo počuješ?“ chcela počuť žena. „Také“ a urobil som pauzu aby som našiel správne slovo: „také, také škrípanie“. „Aha“ povedala žena a dodala: „to som akurát otvárala pračku“. „Aha, no ale úplne ako keby ufóni núdzovo pristáli a otvárali kabínu“ povedal som žene a v telefóne som stále počul ten zvuk. Ten čudný škrípavý zvuk. Nikdy som netušil, že ufóni lietajú na niečom takom ako je naša pračka. „Si pako“ povedala žena a dodala: „ten zvuk čo som počula ja, to bolo úplne ako z inej galaxie“. „Asi som pako“ povedal som: „ale aj ten zvuk z našej pračky je ako z inej galaxie“.

Takže tak. Moja žena mala so mnou včera styk ako z inej galaxie. Telefonický. Ale veľmi zvláštny. Aj moja žena mala z toho styku dobrý pocit. „Ľubkám ťa ty pako“ povedala mi do telefónu, keď sa náš styk končil. „Aj ja teba“ odpovedal pako. „Ale ja viac“ povedala pakova žena. „Ja viac“ povedal som a potom bolo ticho. V telefóne. Bolo po styku.

moja žena ... | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    publikované: 22.01.2009 10:54:35 | autor: eleanoRigby (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :))
    ja len tak, take je to mile, a vobec nie ako z inej planety :))
    publikované: 22.01.2009 10:59:03 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    publikované: 22.01.2009 14:23:46 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. len pre istotu ...
    ... usmievate sa alebo vysmievate ?? :)
    publikované: 22.01.2009 14:33:15 | autor: popismenku (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :)
    milee
    publikované: 22.01.2009 14:53:34 | autor: Majamaja (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :)
    pre ujasnenie, usmievam :)
    publikované: 22.01.2009 17:00:16 | autor: pumandulka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. pismenko :))
    ...niekedy dávno som Ti udelila cenu varešky....teraz vidím, že si si to zaslúžil :)). / na vysvetlenie: to je veľmi srdečný úsmev ..../
    publikované: 22.01.2009 18:27:36 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. PoPísmenko...
    téééda, máte ale divné telefóny, alebo divného operátora... ((-:
    publikované: 23.01.2009 00:21:02 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  9. ocuj:)
    to lubkanie nema chybu:)))))
    publikované: 03.02.2009 18:19:35 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014