po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mojej žene môže každá žena závidieť ( takého zodpovedného muža )

... a nielen to ...
 

Ja som normálne, že mierka zodpovednosti. Jedna zodpovednosť rovná sa jeden ja. Moja žena má proste neuveriteľné šťastie, že ma má a že som taký zodpovedný ako som. Lebo inak by ona mala so mnou kríž. A aj so sebou. Lebo to ani neviem ako by bolo. Napríklad teraz.

Napríklad teraz, minulý týždeň ma žena poslala s našou dcérou k lekárovi. Dala mi nejaký papierik a kartu poistenca. A inštrukcie, ktoré ani nemusela opakovať viac ako tri krát, lebo ja som mierka zodpovednosti. Lekárku som našiel a ona mi povedala, že som tam prišiel zbytočne a že na tom lístočku je napísané, že som tam zbytočne a že mám byť niekde úplne inde. To je celá moja žena, ktorá samozrejme tvrdila, že to je celá moja dcéra, že nám to povedala pomotane. Ale dobre.

Potom mi moja žena povedala, že ona to už vybaví a aby som jej vrátil kartičku poistenca našej dcéry. Jednak preto, že ona ju má stále a jednak preto, že ja som odchádzal na týždňovku. To že táto týždňovka trvá 12 dní radšej ani nepíšem, lebo to napíšem osobitne. Tak ona mi to povedala a potom už neurobila nič. To je presne ona. Akože keby som ja nebol taký zodpovedný ako som, tak by sa taká kartička pokojne aj stratila a našu dcéru by už nikdy neošetrili.

No a ja keď som už bol vo vlaku, lebo medzi tým prešli tri dni tak mne moja žena zavolala: „Ty si mi tú kartičku nevrátil!“. No a do mňa vošli všetky nervy. Lebo ja som zodpovedný muž a aj som chcel žene všetko o tom, že iná žena by ma jej závidela aj povedať, ale nepovedal som, lebo v kupé bolo veľa ľudí a vlak vošiel do tunela a tak sa spojenie prerušilo. V tuneli som sa upokojil a už som žene len napísal sms-ku: „Teraz mi povedz ze kto je zodpovedny ked ja karticku mam a ty karticku nemas a ty mas velke stastie ze ja som taky zodpovedny lebo kazda zena by ti ma zavidela“. A potom sme vyšli z tunela a ja som tú sms-ku náhodou odoslal. No nič.

Tak ja som všetko vyriešil. Ja som mal kartičku a nemal som dieťa ale mal som dobrý pocit. Moja žena mala dieťa a nemala kartičku a asi tiež mala nejaký pocit, lebo tú kartičku chcela. Tak ja som okrem toho, že som zodpovedný aj moderný. To znamená, že viem vyriešiť každú zapeklitú situáciu. Kartičku som preskenoval a poslal žene na mail. A čakal som kedy zavolá, lebo mi bolo jasné, že zavolá. Pravda je totiž taká, že mi to oskenoval kolega a keďže má asi pocit, že som poloslepý alebo čo, tak v takom formáte ako keby sme išli kartičkou tapetovať. Ja som hneď vedel, že to žena nezvládne. Lebo na zodpovedné a moderné veci som v našej rodine ja a na tlač dokumentov tiež.

No nebudem vám nič vysvetľovať. 10 minút som žene vysvetľoval čo má stlačiť a kde kliknúť a nervy mi vybuchli len raz a aj to nie veľmi. Lebo okrem všetkých mojich vlastností som ja aj trpezlivý a láskavý muž. Zvládli sme to. Moja žena má jednoducho šťastie. Aj som jej povedal: „Ty si šťastná žena, že ma máš“. A ona povedala: „Ja som svätá žena, že to vydržím“. Tak asi toto sa stalo. Mojej žene ma môže každá iná žena závidieť. Ja si niekedy dokonca aj sám seba závidím. Ja keby som si mohol sám zavolať ja by som si to aj povedal: „Počúvaj, ja som taký zodpovedný že až“. A sám by som si aj odpovedal: „Áno, ja som úplne zodpovedný a aj trpezlivý“.  A vôbec. Bol by to dlhý a pekný rozhovor.


moja žena ... | stály odkaz

Komentáre

  1. veru,
    svatá to zena... nezavidim...:))
    publikované: 05.07.2009 16:25:33 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ehm, ehmm..
    ;))).. ale hlavne je verit si, verit si, verit si !-- povedal Adam a zahryzol do jablka.. ;-));))
    publikované: 05.07.2009 16:27:36 | autor: ira (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. pismenko :)
    ešteže vás máme :-))... mne sa tiež podarilo v piatok dobabrať PC, no a manžel zas môže odniesť aby to dali do poriadku . :)) deľba práce funguje
    publikované: 05.07.2009 16:48:58 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. "Napriklad teraz, minuly tyzden..."
    take teraz by som brala, tolko casu este pred sebou do zajtra :))
    trosku som od veci, ale nevadi, beriem na seba zodpovednost za nasledky :))
    publikované: 06.07.2009 07:58:46 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014