po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mojej žene sa stala zvláštna vec ( presne o 9.06 hod.)

... ale ja som to vedel už o minútu skôr ...


Presne o 9.05 mi zavolala kolegyňa. Nie je to nič zaujímavé, čím by som vás zdržiaval. Ale v tej istej chvíli, presne o 9.05 mi zavolala aj žena. Asi o sekundu neskôr ako kolegyňa lebo tá sa dovolala a žena ostala len v zozname neprijatých hovorov. Ani na tom by nebolo nič zvláštne, keby to nebolo zvláštne tak, ako sa dozviete neskôr. Teda teraz je dôležitý len ten čas. 9 hodín a 5 minút.

Hneď som zavolal žene, pričom som nevedel, že sa deje niečo zvláštne. Len som nechcel aby mi v zozname neprijatých hovorov svietila vlastná žena. Ja mám ženu rád. Nemá mi čo svietiť medzi neprijatými. Ja som ju už raz prijal za ženu tak som jej zavolal.

"Stala sa mi zvláštna vec" povedala mi žena do telefónu a ja som bol rád, že som jej volal hneď. Keď sa mojej žene stane zvláštna vec, chce aby som sa hneď ozval. Ja nikdy neviem, či je to len taká obyčajná vec alebo zvláštna, keď mi žena volá a tak jej pre istotu volám hneď. Moja žena by vám teraz povedala, že ona nikdy nevolá v obyčajných veciach ale vždy len v zvláštnych, ale že teraz to bolo aj v rámci zvláštnych vecí veľmi zvláštne.

"No počúvaj" povedala do telefónu a pokračovala: "Dala som baterku do hodín a keď som ich chcela nastaviť, tak som prišla na to, že sú nastavené úplne presne". "Rozumieš?" dodala žena, pričom ma nepustila k slovu. "Zvláštne nie?" opýtala sa. "Fakt" odpovedal som úprimne, "zvláštne".

"No to je totálne zvláštne" zvýraznila čaro situácie moja žena: "Rozumieš, ja som ich vôbec nenastavovala, ja som len vložila novú baterku do hodín, ktoré stáli a boli nastavené úplne presne". Rozumel som svojej žene úplne presne. Hodinky zastali na minútu presne pred nejakým neznámym časom.

"Bolo 9.06" povedala žena a mne to došlo. "Tak to je zvláštne" povedal som žene. "Však hovorím, že je to zvláštne" prerušila ma žena. "Ale aj to je zvláštne, že si mi to zavolala o minútu skôr" povedal som svoju zvláštnosť. "Čo to trepeš" povedala moja žena, ktorej sa to nezdalo zvláštne. "No ty si mi zavolala o 9.05, že o 9.06 sa stala zvláštna vec. Však to je tiež veľmi zvláštne".

"Ty si pako" povedala žena krátku súvislú vetu, ktorú mi hovorí vždy, keď sa mi zdá niečo zvláštne. "Nastav si hodinky" dodala a bolo po čare. Máme so svojou ženou dvojminútový časový rozdiel. Ale ja viem, čo urobím. Vyberiem si baterku a vložím si ju späť presne o 24 hodín a dve minúty a potom zavolám svojej žene: "Počúvaj aj mne sa stala zvláštna vec ... "


moja žena ... | stály odkaz

Komentáre

  1. najviac sa mi páči
    odôvodnenie o tom, prečo žena nemá byť v neprijatých hovoroch.... a ešte sa mi páči aj: TY SI PAKO...:D:D:D
    publikované: 26.08.2010 10:05:59 | autor: stonkeela (e-mail, web, autorizovaný)
  2. abnormálne zvláštne!
    Ahoj pismenko,

    ani neviem ako som sem zablúdila, tak trošku sa mi zdá, ale len možno, že to tu ide dolu vodou.. ale ide o to, že už ma viac menej aj väčšina článkov nudila, nieže by som bola zlým čitateľom, to nie, ale jednoducho hrôza. Ale teraz tu ide o niečo úplne iné..

    ..je takmer pol druhej a čo je zvláštne je, že nespím a čo je ešte zvláštnejšie, že som si prečítala zrovna taký super tento tvoj článok, že spať ani nepôjdem, lebo sa zvláštne smejem/usmievam. Ale teším sa, že to tu nevymrelo a teším sa, že sa tak zvláštne teším. Vďaka ;)
    publikované: 27.08.2010 01:26:30 | autor: CERTICA (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)))
    popismenku, ja milujem kazde tvoje pismenko, a vobec sa mi to nezda zvlastne :)) som rada, ze si tu opat ;) presne teraz v tomto okamihu :))
    publikované: 27.08.2010 09:22:00 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014