po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

U nás doma horelo ! ( a ja som nebral žene telefón )

... u nás pritom išlo o veci, ktoré ... no ... pretrhnem ju ako hada ...

So ženou máme takú dohodu. Ona mi zavolá a ja ju zruším a potom jej zavolám. Mám lepší kredit a tak je to lacnejšie. Máme takú dohodu, že hneď. Podľa možností jej volám hneď. Keď som napríklad vo vlaku v tuneli tak nemusím volať hneď, lebo tam nie je signál. Alebo sú aj iné príklady. Na konkrétny príklad si už teraz nespomínam, ale určite sú.

Aj teraz som bol v Bratislave a tak som so ženou komunikoval telefonicky. Večer po práci som jej zavolal a išiel som do kina. Aby bolo jasné, povedal som to aj žene: „no ahoj idem do kina“. A išiel som do kina. Autobusom. V autobuse mi zazvonil telefón. 3 minúty potom, ako som žene povedal, že idem do kina. Nezobral som to. V autobuse nebudem hovoriť žene o tom, že nie som v tuneli. O 30 sekúnd mi tlefón znovu zazvonil. Zvonil dlho. Nezdvihol som ho, len som sa pozeral po spolucestujúcich, že komu to prepánajána tak vyzváňa telefón. Neprešli sme ani jednu zastávku a už sme zase zvonili. Nemalo cenu pozerať sa vyčítavo po autobuse, všetci sa vyčítavo pozerali na mňa. Ten hovor som zrušil a vošli do mňa nervy: horí? Myslel som na to, že u nás musí horieť, keď žena nevie pochopiť, že som v tuneli. Aj som si povedal, ešte raz zavoláš a uvidíš. Čo horí? Zazvonila. Normálne o 20 sekúnd vyzváňal ten môj telefón na celý autobus. Vystupoval som.

„Horí?“ opýtal som sa ženy hneď ako zdvihla telefón. „No či horí? Lebo inak netuším, čo také dôležité je, že mi voláš 4 krát do tunela“ dodal som skôr ako sa žena nadýchla. Ona sa nadýchla: „nehorí, len tvoja dcéra chce vedieť čo je orgazmus“. Nadýchol som sa ja a povedal som: „orgazmus?“. Moja žena sa už ani nadychovať nemusela: „no orgazmus, masturbácia a ako sa dostáva semienko do vajíčka, ale konkrétne“. Stál som na autobusovej zastávke a pomaličky mi to dochádzalo. U nás doma naozaj horí. Dcéra zahorela. „Čo si jej preboha povedala?“ opýtal som sa. A potom so chvíľu počúval. Relatívne dlhú chvíľu.

Naša dcéra má desať preč a už je v puberte. Presnejšie v predpuberte ale v každom prípade má na to lekárske potvrdenie.  Včera mala na návšteve kamarátku. Kamarátka má desať preč a ťažko povedať, či je v predpuberte, lebo nevieme nič o lekárskom potvrdení. V každom prípade sa to začalo už ráno. „Mami, môžeš mi vysvetliť ako sa dostane semienko do vajíčka?“ chcela dcéra vysvetlenie. Pokiaľ som ženu pochopil, chvíľu trvalo kým pochopila a pokiaľ som pochopil aj druhú časť, tak to pochopila aj dcéra lebo sa opýtala: „to nemyslíš vážne. To úplne celé? A to nebolí?“. Potom som už nepochopil nič, lebo som nevedel, čo myslí moja žena vážne a čo vážne nemyslí. „Mala si hovoriť o kvietkoch čo k sebe nakláňajú hlavičku a o motýlikovi čo si motýlika hľadá“ povedal som žene a ona tiež bola ticho, lebo asi nevedela, čo z toho myslím vážne ale ako poznám svoju ženu nemyslela si o mne nič zlé, lebo ja som pako.

No a potom prešiel celý deň a už bol večer. Ja som dotelefonoval so ženou a potom som išiel do kina. Ona išla do dcérinej izby a tam dcéra aj s kamarátkou sedeli na posteli a čítali si knižku pre dospievajúce dievčatá. Žena tam vlastne ani nešla len tak náhodou ale bola oficiálne privolaná na konzultácie. Moja dcéra s kamarátkou niečomu nerozumeli. „Počúvaj mama, môžeš nám to vysvetliť?“ a dcéra prečítala jednu vetu. V tej vete bola masturbácia a orgazmus. Žena si nebola úplne istá, či je tam slovo masturbácia alebo iné slovo ale orgazmus tam bol. To si bola žena istá. Stopercentne. Žena je učiteľka a vie ako v takej chvíli postupovať.

„No a čomu konkrétne v tejto vete nerozumiete?“ opýtala sa tých dvoch a ja tuším, že tak len chcela získať čas. Zdá sa že rozumeli všetkému okrem slova orgazmus. „Masturbácia? Oni vedia, čo je masturbácia?“ opýtal som sa a tuším, že len preto aby som získal čas. Čas som nezískal lebo žena mi odpovedala okamžite: „no slovu masturbácia rozumejú, chceli poznať ten orgazmus“. „No na to majú ešte čas“ povedal som, ale čas som aj tak nezískal. „No a ty mi v takej chvíli neberieš telefón“ povedala žena. „Máš pravdu – horelo“ uznal som a potom som ešte chvíľu bránil: „ale povedz mi, keby som to zdvihol v autobuse, čo by som ti povedal?“. „To je jedno, u nás horelo“ povedala žena a mala pravdu.

Potom sme sa ešte bavili o tom, čo by som urobil ja. „Ja by som ju pretrhol ako hada“ povedal som, ale moja žena vedela, že to hovorím len tak. Ja som ešte v živote hada nepretrhol a nepretrhnem ani svoju dcéru. Jednak si myslím, že by to bolo ešte ťažšie ako s tým hadom a jednak ju mám rád. Ja keď prídem domov, tak sa jej opýtam. Na všetko. A prísne ale otcovsky. Položím jej zásadnú otázku: „počúvaj, máš už desať rokov preč, ako sa skloňuje slovo tunel? Je v tuneli alebo v tunely? Okamžite mi povedz rod, číslo a vzor! Skloňujeme slovo tunel vo vete: Keď som v tuneli/y/ tak telefón neberiem“. Moja dcéra sa má na čo tešiť. Ja jej dám slovný orgazmus aj s mastur...tento. Však viete.

otec v nohaviciach | stály odkaz

Komentáre

  1. :))))
    publikované: 14.04.2008 09:25:31 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. a čo je teda ten orgazmus,
    popismenku? tešil som sa, že sa dozviem :-(
    publikované: 14.04.2008 09:31:05 | autor: inťo (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Ty si ale tato :-((
    Teba by som nechcela... takto trápiť zvedavé dieča :-)))
    publikované: 14.04.2008 09:45:19 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. neviem či je to k článku
    ale ako sa teda tunel skloňuje ? ;)
    publikované: 14.04.2008 10:08:57 | autor: pod altankom (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :-)))
    ja stále tvrdím, že ty si prudko čitatelný :)

    a som zvedavý ako to dopadne ked dojdeš domov, čakam pokračovanie :)
    publikované: 14.04.2008 11:02:01 | autor: stevo (e-mail, web, autorizovaný)
  6. inťo ... takto ... :))
    naplánujem výchovno vzdelávaciu prednášku o otázkach .. oné ... orga..nizmu a pošlem pozvánku :)) ... rusalka ... a na otca nikto nemyslí ?? ... že kto je tu trápený ??? ... pod altánok sa odkazuje ... že sa stále otázka skloňovania tunela nevyriešila ... ale dnes som už prešiel cez všetky tunely/i/e ... a vo vagóne sa svietilo ... a milý števo ... na pokračovanie čakám aj ja :)))
    publikované: 14.04.2008 14:06:45 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  7. popísmenko
    vošiel si práve do tmavého tunela života, kde východom je iba zodpovedanie otázok pre dcéru. ..radšej teraz a doma, ako v 18 na maturitnom večierku:)))..aby si nepohorel ako rodič:)
    publikované: 16.04.2008 18:36:22 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  8. :)) ... áno ... tmavý tunel života ... a požiar
    ... ale už som v rodine rozmiestnil hasiace prístroje :))
    publikované: 17.04.2008 05:55:09 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  9. len
    aby vedeli tie Tvoje "ženy" používať hasiace prístroje..:)))
    publikované: 17.04.2008 10:51:28 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014