po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zase som sa pobil ( a je to na mne vidieť )

.. ale toho druhého keby ste videli ...


Ráno mi zazvonil budík a ja som vedel, že je zle. Nebolo ešte ani pol piatej a tak muselo byť zle. Bolo mi aj zle tak inak. Vedel som to. Cítil som, že po takej bitke mi dobre nebude. Ale vstal som. Žena na mňa z polospánku zívla: "Odveziem ťa". "Dobre, tak ešte chvíľu" a zavrel som oči na ďalších päť minút. Nepomohlo. Bolelo ma po tej bitke komplet všetko. Vstal som a vyšmirgľoval zuby. Vtedy som sa musel pozrieť do zrkadla. Bolo to presne také ako som si myslel. Bolo vidieť, že som tú bitku zase prehral.

Prepadol ma pocit zahanbenia a tak som sa vrátil k žene. "Ideme?" zívla na mňa. "Spi, stíham to" povedal som žene a odcupital som zo spálne. Teda odbuchotal aby som si nevymýšľal. Nechcel som trápiť aj ju. Vedel som ako vyzerám a že na aute nemáme tmavé sklá. Celý ranný svet by videl, že v aute vozí dobitého chlapa. Dal som si na hlavu šiltovku a vonku som si na ňu ešte natiahol kapucňu. V električke som sa tváril, že ja nie som ja. Kukučkoval som cez okno von a bolo mi ľúto električkára. Nemá tmavé sklá a celý ranný svet videl, akého dobitého chlapa musí voziť.

"Ránko" zívol som na kolegyňu, čo ma v práci vždy predbehne a dal som si z hlavy šiltovku. "Ránko" zívla tiež. A potom to zbadala. Nepovedala nič ale ja som to videl. Videl som, že vidí ako vyzerám. Tiež som sa videl. Ráno pri šmirgľovaní zubov: "No áno, zase ma dobil". Začala sa smiať. Mne to ale smiešne neprišlo. Chodím takto dobitý do práce príliš často. Nedá sa s tým nič urobiť. Musím utekať na električku.

Ja už jednoducho nevládzem. Ja už od neho chcem mať pokoj. Aj som to už žene niekoľko krát povedal: "Nedávaj mi ho, ja ho nechcem" ale žena si nedá pokoj. Dá mi ho vždy večer a ja potom bojujem. Ráno vstanem a viem, že som prehral. S mojim vankúšom sa nedá vyhrať. Teda ani on ráno nevyzerá najlepšie. Je celý domlátený a dokrčený a zgundžovatelý. Leží na boku postele a cerí sa tam. Vie, že zase ma porazil. V zrkadle sa na mňa cerí strašidlo.

"Bože, ten tvoj vankúš musí byť riadne agresívny, keď ťa takto dokmásal" povedala mi kolegyňa, keď si už na mňa trochu zvykla. "Hej, je to sviňa agresívna" povedal som. Mám také trápenie. Každú noc sa bijem s vankúšom a musím priznať, že prehrávam. Ani nie na body. Povedal by som, že v treťom kole je to K.O.

 


rodinný album | stály odkaz

Komentáre

  1. Nejedná sa,čisti mimo témy
    o masážny vankúš ? Ten tak fasa deformuje ;)
    publikované: 06.05.2009 07:24:37 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. vyhoď
    a kúp novýýý
    :)
    publikované: 06.05.2009 07:32:27 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to je ako krvná pomsta ...
    ... vyhodím jeden a pomstí sa druhý ... ja už ich poznám ... všetky sa bijú ... do jedného .... a masážne sú úplne agresívne :)
    publikované: 06.05.2009 07:56:39 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  4. dost
    trapne...
    publikované: 06.05.2009 08:33:56 | autor: mmm´s (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. veru ... až až :))
    publikované: 06.05.2009 08:35:56 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  6. požičiam ti môj
    alebo teda tie moje, to sú super kamoši, iba mi vlásky rozčechrajú...ale mal by si si ísť kúpiť do Holywúdu, tam majú také, čo človek vstane učesaný, s neporušeným make-upom a voňavým dychom, že sa hneď možno aj bozkávať...fakt!
    publikované: 06.05.2009 10:25:03 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  7. :-)
    ... pozdravujem
    publikované: 06.05.2009 14:03:29 | autor: MB (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Popísmenku
    mal by si si kúpiť ten cestovný vankúš. Vieš, to je len taký mini chomút. Nafúkaš koľko potrebuješ a spinkáš.
    publikované: 06.05.2009 14:42:15 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. PoPísmenku...
    upáľ ho, najlepšie verejne na námestí. Ostatné sa ti nebudú chcieť pomstiť... ((-:
    publikované: 06.05.2009 15:01:25 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014