po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja žena vozila v aute polonahé ženy ( pre mňa )

... akože darček na sviatok kozmonautiek ...
 

Ja teda s tým sviatkom Valentína mám drobný problém. My sme v detstve taký sviatok nemali. Ja keď som mal nejakú frajerku tak som jej rovno povedal: „ty si moja frajerka“ a nemusel som s tým čakať na nejakého Valentína. Ja navyše žiadneho Valentína ani nepoznám. Ani jedného. Podľa mňa nijaký Valentín neexistuje.

Ja som aj svojej žene povedal keď sme sa dali dokopy: „tak počúvaj, to my akože teraz chodíme spolu, my sme akože teraz frajeri“. „No tak asi áno“ povedala mi na to žena a odvtedy sme spolu. A nemyslím, že by to bolo akurát na Valentína. Ani žiadne srdce som jej nedal a ani obálku neposielal. Normálne sme sa vrátili z jedného výletu a keď sme vystúpili z autobusu tak som jej to povedal. A bolo. A funguje to doteraz. Furt. A Valentín nebol.

To vôbec je jasné, že nejaký Valentín nebol. Lebo to je svätý Valentín ako som počul a vtedy nebolo sväté nič. Teda samozrejme, že bolo ale sa to nevedelo. Lebo za socializmu bolo všetko trochu inak a Valentín nebol, ale len MDŽ a 1. máj a výročie VOSR a to je asi tak všetko. A Valentín sa ani vtedy nikto nevolal, bola len jedna Valentína. Tá nebola svätá ale skoro bola. Bola to prvá žena vo vesmíre a to je skoro tak veľa ako svätý Valentín. Ale ona bola Valentína Tereškovová.

Hneď po mojej frajerke to bola asi druhá najvýznamnejšia žena na svete. Ale pohľadnice s Valentínou som svojej žene neposielal. Jednak moju ženu vesmírny výskum až tak nezaujímal a jednak pohľadnice s Tereškovovou aj tak neboli. No ale odbočil som. Vás už zaujíma ako je to s tými polonahými ženami v aute.

Tak na Valentína som sa zobudil v posteli. A od ženy som dostal srdce s nápisom: Myslím na teba. Bolo mi to trápne, lebo ja som nemal pre svoju ženu srdce s nápisom: Aj ja na teba myslím a tak som povedal, že „hmm“.  Od dcéry sme dostali veľké červené srdce, hoci aj to je zaujímavé, že prečo sme na sviatok sovietskej kozmonautky dostali srdce a čudné by to bolo aj keby bol sviatok zamilovaných. Ale dostali sme lebo nás má rada. Veľmi. Teda podľa veľkosti toho srdca. Povedal som: „jéééj“.

„Máš kúpiť mame erotické prádlo“ povedala mi dcéra. Teraz, keď tak na to myslím, tak prichádzam na to, že to by bolo škoda odbočiť k takej vážnej téme a nevenovať jej samostatnú kapitolu. Tak odbočím od odbočky a pomaličky sa vrátim k polonahým ženám v našom aute.

Naším autom sme potom išli do kaviarne. Pozval som ženu, lebo som sa trochu hanbil. Aj som sa to snažil zakryť takými žartíkmi, že namiesto srdca s nápisom: Myslím na teba mi rovno mohla kúpiť veniec s nápisom: Stále na teba myslím. Ale to boli také žarty a žena sa tak aj tvárila. Akože to sú žarty pod úroveň a ty – to ako ja – sa škvar, keď si mi nekúpil erotické prádlo. Teda srdce.

A boli sme na káve a koláčoch. A kúpil som žene aj srdce. S nápisom: Myslím na teba a keby som mal fixku tak by som dopísal, že: Stále. Ale fixku som nemal a tak sme pili kávu a dlho sme sa rozprávali. Žena si dala lepší koláč ako ja ale ja som si dal väčší.

A potom som jej skoro na sviatok kozmonautiky kúpil dvadsať deka zemiakového šalátu, lebo povedala, že má na neho strašnú chuť, ale keď som ho už išiel kúpiť tak cez celú kaviareň zakričala: „Čo blbneš? Šalát ku káve?“ a keď som sa vrátil k stolu tak už menej nahlas dodala: „To chceš aby som sa ... „ pričom ja tie tri bodky nemienim vypisovať, že aké slovo povedala, ale také, čo dá rozum. Keď si ku káve dáte zemiakový šalát tak by to inak nedopadlo. Tak sa už nestalo nič a ja som aj z kaviarne odchádzal ako muž, čo žene na sviatok kozmonautiky nekúpil ani erotické prádlo a ani zemiakový šalát a ani nič. A potom sme si sadli do auta.

Keď sme došli pred dom žena povedala: „Tak a teraz si otvor priehradku“. V tej priehradke sa u nás tlačilo 1000 polonahých žien. Previazaných ružovou mašľou. Ženy v erotickom prádle. 1000 Pin Up Girls od Taschen. Už som tu raz o tom písal, že ako veľmi na mňa tá kniha raz zapôsobila. A teraz ju mám. Moja žena mi na sviatok kozmonautiky darovala tisíc nádherných žien. Plus ona samozrejme. Len poradie najúžasnejších žien sa trochu premiešalo. Na prvom mieste je moja žena. Potom je tisíc piňapiek ako im hovorí žena z prvého miesta a potom na tisíc druhom mieste je Valentina Tereškovová.

A potom sa už nestalo skoro nič. Celý sviatok kozmonautiky som listoval v tej knihe. A potom prišla dcéra: „Kúpil si mame to erotické prádlo?“. „Nie, ale pozri čo som dostal na Valentína ja“ povedal som dcére a ukázal som jej piňapky. „Vy nie ste úplne kompletní“ povedala dcéra. A potom sa už nestalo vôbec nič.

moja žena ... | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    no . moj muz mi dal na valentina muza s chripkou :) holt :)))
    publikované: 17.02.2009 12:11:55 | autor: eleanoRigby (e-mail, web, autorizovaný)
  2. milá nekompletná rodinka,
    my sme si dopriali erotické kanály, ale nikomu to nevravte...Matahár na ten sviatok lásky tak čakal, kedy sa naši potomkovia konečne uložia spať, až zaspal skôr než oni...tak som z pomsty zjedla všetku valentínsku čokoládu, aj ked nebola srdiečková....ale psst!
    publikované: 17.02.2009 14:41:07 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :))))
    ... ja som nezaspal ... ja som si celú noc listoval v piňapkách :)
    publikované: 17.02.2009 14:58:38 | autor: popismenku (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. pismenko :)))
    tvoj koment nemá chybu :)))
    publikované: 17.02.2009 15:36:33 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. PoPísmenku,
    teda pohľadnica s Valentinou T. musí byť dosť odstrašujúca. Valentina T. by sa medzi piňapky asi ťažko mohla zaradiť... ((-:
    publikované: 18.02.2009 00:19:22 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014