po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Depiláciu fakt neznášam a navyše mám po nej plešiny ( Z Bašinho denníka V. )

... neskutočné čo si už dovoľujú ale aj ja mám len jedny nervy ...

 

Vyzerám ako úplná chudera. Ako totálna krava. Celá som vykmásaná a odchlpená a navyše mám plešiny. Keby mi to v podstate nebolo jedno tak toto by mi už fakt ale nebolo jedno. Toto jednoducho prehnali. Seba mali kmásať. Sebe majú robiť plešiny. Mať takých pánov je na pohryznutie.

Toto na nich úplne neznášam. Keď chceli nejakého odchlpeného a plešatého psa tak si mohli zohnať mexického naháča. Plešinu mu mohli urobiť a depilovaný je od narodenia. Na prd im je drsnosrstý jazvečík.  Mali si zohnať krátkosrstého. Alebo dlhosrstého. Viem, že dlhosrstú už mali. Furt o nej melú dookola, že aká bola. Ale silno pochybujem, že aj ju depilovali. Alebo si mali zohnať pudla a mohli ho obstrihávať ako tú tuju na záhrade. Alebo si mali zohnať hocičo iné. Ale zohnať si mňa a robiť zo mňa chuderu to fakt nemuseli.

Celú zimu dali pokoj. Fajn. Beriem. Furt hučali o tom, že mi je zima a že mi nechajú kožuch. Dokonca tá malá sopľavá panička mi zohnala sveter. To je tiež pod úroveň. Sveter na mňa. Na svetre si mali zohnať utraseného yorka alebo tú srnku čivavoidnú čo sa tvári ako tie malé hračky čo zbiera tá sopľa. Akože my little pets. Teda tá malá hovorí že Májpec. Ale ja som jazvečík drsnosrstý. Rozumieme sa ? Drsnosrstý jazvečík ! Drsná srsť a drsná povaha. Ja v svetríku nechodievam. Ja mám srsť. Ešte šťastie, že to veľká panička zatrhla. Budiž chvála. Pánovi je to v podstate jedno. Budiž chvála aj za to. Malá sklapla. Budiž chvála, chvála a chvála a mohli jej jednu strihnúť aj poza uši. No, ale všetko naraz nemôže byť.

V každom prípade je už teplo. U nás, teda akože v tejto trápnej rodine je to vidieť podľa toho, že sa v kuse vrieska, či tá malá môže už chodiť len v tričku bez rukávov. Prd môže chodiť v tričku bez rukávov. A potom, to že je teplo je vidieť aj podľa toho že ma začínajú kmásať. Ja normálne akože idem a oni, že poď séém, ostáááň a podobné. Oné. Hovadiny. A ja si kvočnem ako chudera a oni ma depilujú. Fakt. Ja síce posedím ale na toto ja fakt nemám nervy. Toto by som chcela vedieť, či aj pánovi depilujú bradu. Depilujú akože vytrhávajú. Lebo u mňa je to tak. Volá sa to vraj trimovanie ale podľa mňa je to len normálna buzerácia a ubližovanie zvieratám. Akože mne.    

Minule bol pán doma. Sedela som na terase a dovalil sa aj on. Akože fajn. Nech si tam sedí. Však môže. Ale nie, on zase, že nooo mojaa pooď sem. A tak. Normálne som mala zdrhnúť ale ja som úplná krava. Normálne som mu naletela. Fakt. Krava nebeská. Tak ma zgrajfol a začal ma šklbať ako hus. Z chrbta. Chvíľu som držala ale on fakt nemá rozum. Tri krát ma tak šklbol, že keby som nemala nervy v poriadku tak ho kusnem, že sa z toho potentočkuje. Kompletne. Aj z predu a aj zo zadu. Aj som rafla. Akože to nech seba trhá. A potom sa vyparil. Akože fajn. A zrazu prišla panička. Okamžite som za ňou utekala. Ale sú to chudáci. Ja im akože mám rozumieť, keď melú tou hatlaninou ale keď ja štekám, že ma pán dotrhal, tak ona sa smeje a hladká ma. Figu mi rozumie. Tomu inak ja nerozumiem. Akože ja som pes a ja sa mám naučiť po ľudsky a oni sú akože ľudia, čo sú múdri ako oné ale oni sa po našom nenaučia ani keby som sa neviem čo. No aj z predu aj zo zadu.

A potom sme išli na terasu. Som myslela, že ma drbne. Ona ma tiež začala šklbať. Rozumiete ? Dva krát za jeden deň. To tiež ma zaujíma či ona sa depiluje tak, že si chĺpky vytrháva prstami. Ja by som ju tak podepilovala, že by sa jej všetky chĺpky na hlave postavili. Ale nie. Lebo tak je to idiotsky vymyslené, že oni sú páni a my sme akože nie páni. Fakt geniálne. Choré je to a nie geniálne. A ešte jednej veci nerozumiem. Ja si akože na chrbát a na chvost nevidím ale na hlavu som ešte nespadla.

Večer ma zobrali na vychádzku. No na vychádzku. Akože taký debilný okruh okolo domčekov. Oni sami to tak volajú. Že debilný okruh. Asi podľa seba, lebo inak fakt neviem. Ja akože rozumiem čo hovoria, lebo však ja som inteligentná. Keď chcú aby som si sadla a ja si akože chcem akurát sadnúť tak si sadnem. Alebo ľahnem. Alebo zastanem. Alebo idem pri nohe. No tej ich hatlamatline ja rozumiem. Ale nerozumiem, prečo si oni myslia, že keď sa rozprávajú medzi sebou, že nerozumiem. Lebo oni sa tí žobráci normálne rozprávali o mne. Panička hovorila pánovi, že mi na chvoste pri depilácii urobila plešinu. Skoro ma drblo o zem. Rozumiete? Na chvoste mám plešinu. A potom ten akože pán povedal, že on ma tiež trhal a že aj on mi urobil plešiny na chrbte. Potom mi pani povedala aby som stála a zohla sa ku mne. Pánovi povedala, že je pako, že tie jeho plešiny sú otrasné. A mne nepovedala nič. Rozumiete? Oni sa normálne bavili o tom, že zo mňa urobili vytrhanca s plešinami. Ma skoro drblo.

Ja na to kašlem. Ja sa normálne na takú rodinu vykašlem. Alebo im večer keď budú spať tak vydepilujem hlavy, že budú vyzerať ako ja. Ako drsnosrstý jazvečík s plešinami. Fakt. Musím vyzerať ako úplná chudera.

P.S. Môj denník nájdete TUTUTU a ešte aj TU. No píšem lebo mám o čom. Fakt.


z bašinho denníka | stály odkaz

Komentáre

  1. Zdar Baška
    ak už toho budeš mať po obojok,som tu,pod altánkom,celý žhavý..altánkov minipes ;)
    publikované: 19.05.2008 10:12:07 | autor: pod altankom (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. mohol by som to baške prečítať ...
    ... ale asi to neurobím ... to o tom minipsovi pod altánkom :)))
    publikované: 19.05.2008 10:17:52 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  3. prečo
    jej chuderke trháte chlpy?????
    publikované: 19.05.2008 10:27:47 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  4. odborne sa to volá trimovanie ... :))
    ... neodborne to je proste tak, že jej to trháš ako husacie perie :)) ... ten pes proste normálne neplzne ... to čo odumrie jej tam ostane a potom prichádza likvidačná plešoidná čata :))
    publikované: 19.05.2008 10:51:00 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  5. a kde je príroda???
    ako že nepĺzne a kto to tým ostatným trhá, čo nemajú pána?
    publikované: 19.05.2008 11:12:19 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no tak to neviem :))
    ... ako je to s depiláciou tých čo nemajú pána :))
    publikované: 19.05.2008 11:15:34 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  7. :-))
    publikované: 19.05.2008 11:22:22 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  8. ja síce nie som pes,
    ale mňa by z Vás tiež drblo..:)) ja sa depilujem, tak si to skús.. ako plešina bolí:)) Baška, máš Ty ale rodinu:))
    publikované: 19.05.2008 11:35:32 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  9. no však dobre :))
    ... ja sa za to sám hambím :))
    publikované: 19.05.2008 11:53:06 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  10. a do kúta!!!!
    aby si vedel..:)))
    publikované: 19.05.2008 13:14:16 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  11. no dovol, Baska,
    to ako si to mohla o mne taketo povedat "mohli ho obstrihávať ako tú tuju na záhrade". na svoj vysoky vek vyzeram dostojne a aj nejakych tych par desiatok kilometrov este odslapem, ziadna tuja, ziadna padavka. :( ale, co uz s tebou, omladinou... ale poradim ti moju osobnu kadernicku, Zuzku, je nas clovek, vytrimuje ta tymi najlepsimi trimovacimi noznckami, je v tom odbornicka, ma zlate ruky a dobre srdiecko... ;)
    publikované: 19.05.2008 13:36:56 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. ááá ... niekto tu má štekajúcu tuju :))
    ... ale tá kaderníčka má niečo do seba ... asi tam nabudúce skočím :))
    publikované: 19.05.2008 13:40:23 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  13. tak Baska,
    nestekam, aby si vedela, som dobre vychovany skuseny pan vo vyssom veku. a k tej kadernicke pekne chod. bude z teba dama... a budes svizna ako prutik, odlahcena, uvolnena... daj na mna ;)
    publikované: 19.05.2008 13:51:06 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. moja žena mi teraz volala ...
    ... že si to prečítala ... a že ten pes bude strepaný ak nás takto ohovára ... a ešte povedala, že tie plešiny sú fakt otrasné ... ale aj tak nemá čo ohovárať ... :))
    publikované: 19.05.2008 20:26:23 | autor: popismenku (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. baska
    ja by som im vzala obcianske a sla s nimi hned k najblizsim fizlom. zasah do srsti je este horsi nez do osobnej slobody :(
    publikované: 19.05.2008 20:53:08 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  16. teda bv !!!
    ... čakal som to od každého ... ale nie od niekoho, kto vlastného psa nazve : ŠPINAVÝ MALÝ ČIERNY ZLODEJ a ponúkne ho na adopciu :)))
    publikované: 20.05.2008 12:46:06 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  17. :)))))))))))))))
    vidis. nechces? moj spinavy maly cierny zlodej iba plzne, netreba ho chudaka driapat. k tomu sa ako bonus royhodne nebudes prejedat :D
    publikované: 20.05.2008 15:22:48 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014