po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Okradol som svoju rodinu ( o ťažké milióny )

... konkrétne ide o 93,6 milióna eur ...
 

Ja keby som toto vedel, čo už teraz viem, tak všetko mohlo byť úplne inak. Ale to sa mi stáva často. Ja niekedy niektoré veci neviem a potom keď sa to dozviem, tak potom už je neskoro. To by som bol radšej aby som to vôbec nevedel, lebo keď to už viem, tak ma to mrzí. A keď ide o 93,6 milióna eur tak ma to mrzí sakramentsky.

Tak ja som si doteraz myslel, že neviem hrať futbal. Kedysi som tu o tom aj napísal. Ja som si to fakt myslel, že vo futbale kariéru neurobím a tak som ju neurobil. Ja keby som vedel, že sa mýlim, tak sa na to asi zameriam a dám sa predať za 93,6 milióna eur. Navyše si myslím, že keď ja v svojom veku som teraz taký dobrý vo futbale ako som, tak v mladšom veku by sa už hore dole niekto pri takej sume nebabral a zaokrúhlil by to na rovných 100 miliónov a bodka. Keď môže nejaký hráč stáť 93,6 tak ja môžem stáť aj 100. V miliónoch samozrejme.

Lenže už je neskoro. Ja som na to prišiel len nedávno. V sobotu pred týždňom. To sme boli na takom rodinnom stretnutí, kde sa niektoré deti potrebujú zabaviť a očakávajú, že aj dospelí a starší jedinci sa chcú tiež zabaviť. Napríklad taký futbal. Ja som si donedávna myslel, že ma taký futbal ani nebaví a jedine, že ak to niekoho baví, tak tých čo hrám proti nim. Lebo taký chlap bez talentu na futbal je úplne ideálny protivník.

Ja si myslím, že aj teraz tým deťom išlo o to. Aby sa zabavili a nad nami vyhrali. Tak sme teda nastúpili na ten zápas s tým vedomím, že všetci dospelí muži v našej partii okrem mňa majú šport radi a aj si myslia, že majú talent na futbal. Teda, že ho mali, lebo už sú starší a vtedy keď ten talent mali tak ich nikto nekúpil ani za sto. Korún. Nie že miliónov eur.  Išiel som teda do bránky, lebo som si myslel, že sa tam najmenej nabehám a narobím aj najmenej škody ale po troch minútach a troch góloch som už vedel, že to nebol dobrý nápad.

A vtedy sa to stalo. Ja som si povedal, že musím ísť do útoku, lebo som si všimol, že tí čo boli v útoku tam tiež len tak stoja a veľa sa nenabehajú a najviac behali takí, čo chceli byť aj v bránke aj v útoku. Tak ja som chcel byť len v útoku, s tým, že tam asi tiež veľa škody nenarobím. A potom ma zrazu trafila lopta a tak nešťastne sa odrazila, že z toho bol gól.

Moja žena bola vtedy aj s inými ženami na balkóne chaty, lebo ich nikto nevolal hrať futbal a aj tak by nešli. No a moja žena začala kričať ako keď to vidíte v telke, keď dá gól taký hráč za 93,6 miliónov eur. A kričali aj ďalšie ženy a tak ja som si spomenul na športové správy v telke a kľakol som si na trávnik a zdvihol som ruky a potom som si aj tričko pretiahol cez hlavu a niekedy vtedy počas toho ako som oslavoval ale už sa zase hralo, tak ma trafila lopta a ja som ju chcel odkopnúť. Akože ja oslavujem a teraz tu na mňa netriafajte. No a tú loptu som odkopol tak nešťastne, že moja žena sa skoro zbláznila, lebo ja som dal druhý gól. A aj iné ženy sa zbláznili a ja som už nevedel, čo robiť.

Teda v televíznych športových správach taký hráč, čo dá tak rýchlo dva góly potom urobí salto ale to som nechcel. Predsa len som si nebol istý, či som aj v saltách taký dobrý ako vo futbale a nikde naokolo som nevidel žinenky. Tak som ešte chvíľu oslavoval a potom už bol po pol hodine osláv koniec zápasu a ja som bol dokonca vo víťaznom družstve. Tie deti to tak rozhodilo, že si prestali dôverovať.

Tak som prišiel na to, že som vlastne okradol svoju rodinu o kopec peňazí. Lebo keď ja po štyridsiatke zisťujem, že aký som geniálny futbalista, tak sa bojím, že už je fakt neskoro. Ja som teda akože voľný hráč a keby ste niekto vedeli niekomu dať na vedomie, že som na predaj, tak asi 93,5 milióna eur. Tam môžeme začať rokovať. Lebo v poriadku. Možno že je ten jeden futbalista lepší odo mňa ale zase ja som objav. Tak keby ste išli okolo toho Madridu, tak im to povedzte. Lebo ja mám teraz zlý pocit, že som okradol svoju rodinu a chcem to napraviť. Ale rýchlo. Lebo práve teraz som vo forme.

rodinný album | stály odkaz

Komentáre

  1. nič nieje stratené,
    treba založiť oddiel seniorov a preraziť do sveta....keď môžu súťažiť kulturisti seniori, tak proč néééé?
    publikované: 06.07.2009 11:07:06 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)
    ozvi sa MUFUZe - mužstvu futbalových zázrakov, lebo podľa mňa si taký zázrak :-)
    publikované: 06.07.2009 11:41:38 | autor: cassovitae (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ja nechcem iq test ...
    ... mne iq test nepomôže :)
    publikované: 07.07.2009 14:35:37 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014