po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som svoju dcéru vyliečil ( tak alternatívne )

... a aj o tom, že Miloš sa kúpal hoci nemá tukové zásoby ...

 theworkingcentre.com

Moja žena je expert na homeopatiká. Moja dcéra je expert na shoppingovanie. Ja som expert na svoju ženu a svoju dcéru. Ono to celé asi nedáva zmysel ale niekedy má aj nezmysel zmysel.

To sme boli v Poľsku na letnej dovolenke. Pri mori bola zima. Keď je zima tak sa deti nekúpu. To dá zmysel. Teda kamarát Miloš sa kúpal ale aj to dáva zmysel lebo on je inak úplne nezmyselný. Ale päť kraulovacích temp v tom ľadovom mori urobil. Ja som vošiel do vody len po brucho. To dá zmysel, lebo ja dávam zmysel. Voda bola studená aj na moje brucho. Tak neviem, ako je to teraz so zmyslom. Lebo ja brucho mám a Miloš nemá. Teda ja mám na bruchu oveľa viac tukových zásob a pokiaľ som teda čítal odborné články o živote veľrýb tak myslím, že s tukovými zásobami by som mal plávať ja a nie Miloš. To by dalo zmysel. Ale teraz zdržiavam. Lebo expert na veľryby je v našej rodine aj tak moja žena. Ona síce nemá na bruchu žiadne tukové zásoby ale videla oveľa viac dokumentárnych filmov a príležitostný čitateľ týchto nezmyslov už vie, že to dáva zmysel.

Ale odbočil som. Smerom k veľrybám, studenému moru a Milošovi. Na moje tukové zásoby zabudneme. Takže sme sa vrátili od mora. Bola tam zima a hoci sa dcéra nekúpala musela tam ochorieť.  Vo Varšave sme mali k dispozícii prázdny byt. Po ženinej skorobabičke.  Tak sme sa tešili. Lebo ten čo má zmysel pre varšavskú architektúru vie, že v normálnom varšavskom paneláku nie je toľko pohodlia. Najmä ak je tam aj teta a ujo a obe ženine sesternice. Ale vtedy sme mali k dispozícii prázdny byt a tak sme sa tešili. A dcéra ochorela.

Ona vôbec zvykne ochorieť vždy tak nevhodne. Niekedy ani neochorie ale tvári sa tak, že ochorie a my potom vždy uvažujeme, či má zmysel aby sme išli na dovolenku, keď tá naša dcéra asi ochorie. Vtedy to zmysel malo, lebo my sme už na dovolenke boli. Teda dostala štyridsiatky. Asi z toho studeného mora, hoci krauloval len Miloš. Ani ja nie a ani dcéra. Ale dostala. Štyridsiatky. Sedeli sme v tom byte a vedeli sme, že to nemá zmysel. Bol by to nezmysel. Sedieť v prázdnom varšavskom byte s dcérou, ktorá má štyridsiatky. Žena určite mala aj homeopatiká, lebo to dá rozum, že my máme vždy všetko. My napríklad máme lieky na hnačku a aj na zápchu. Urýchľovače aj spomaľovače. Krémy proti opáleniu a aj krémy na spáleniny. Moja žena má zmysel aj na takéto veci. A ja mám zmysel na to, že neodporujem. Tak moja žena nasadila liečbu a nestalo sa nič.

Dcéra mala štyridsiatky. Tak sme pochopili, že to nemá zmysel. Pripravili sme sa na prepravu dieťaťa. Z Varšavy domov to až tak ďaleko nemáme. Ale ja som dobrý otec. Mám zmysel na to, že svojej dcére urobím, čo jej vidím na očiach. Ja jej skoro vždy vidím na očiach, že chce nové handry. Moja dcéra to tam má napísané od narodenia. Od začiatku jej na očiach bolo vidieť, že chce novú plienku a hoci už plienky dávno nenosí stále tam vidím to isté: nové, nové, nové handry. Moja dcéra má zmysel na shoppingovanie a ja mám zmysel pre svoju dcéru a moja žena pre toto síce nemá pochopenie ale šiesty zmysle jej hovorí, že brániť by sa bol nezmysel.

Tak sme sa vydali na cestu a mojej dcére horeli oči. Moja žena si myslela, že je to od teploty a ja som si myslel, že je to od túžby. Zastal som pri prvom shoppingu a ja síce viem, že si budete myslieť, že je to nezmysel ale bol tam sekáč. Bol to taký shoppingáč na varšavskom sídlisku. Ja mám na sekáče, teda second handy veľký zmysel. Mojej dcére to bolo jedno. Horeli jej oči. Podľa mňa od túžby.  Podľa ženy som sa asi zbláznil ale ustúpila. A mojej dcére horeli oči.

Cestou domu jej horeli stále. A ja som tam videl tigrovanú sukničku a zebroidné tričko. A ďalšie handričky. Keď dieťaťu horia oči tak nešpekulujete o nezmyselnosti zebroidného trička a tigrovanej sukničky. Moja žena si vtedy určite myslela, že sa dcéra pomiatla a ja tiež a tak neprotestovala. Isto v ruke žmolila dávky homeopatík. Na horiace oči a na horiaci mozog. Teda o tom mozgu v mojej hlave asi pochybovala. Ale nebojovala. A potom sme došli domov. Odmerali sme dcére teplotu.

Nemala žiadnu teplotu. Preklepali sme ten teplomer a vymenili ho. A aj tak nemala žiadnu teplotu. Teda mala len tú normálnu. Mala normálnu teplotu a horeli jej oči. Mala na sebe tigrovanú sukničku a zebroidné tričko. Vyliečil som ju, hoci to na prvý pohľad nebolo vidieť. Ja mám na takéto veci zmysel. A to je všetko. Dám si to patentovať.

otec v nohaviciach | stály odkaz

Komentáre

  1. Úrad priemyselného vlastníctva v BB ťa tak zdeptá,
    že zistíš, že to nemá zmysel. Lieč načierno..:-))
    publikované: 21.09.2008 11:04:06 | autor: maco (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Toto si prečítam...
    neskôr. Je to trošku dlhé a teraz nemôžem... Ale zaujímavé to bezosporu je... :-)

    Peknú nedeľu!
    publikované: 21.09.2008 11:07:03 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to
    som sa zase raz z chuti pobavila....nieje tvoja dcéra sestra mojej Zuzi????? podoba čisto náhodná.....tak nech sa ti s tými babami dobre handričkuje, pa.
    publikované: 21.09.2008 11:50:45 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  4. homeopatika
    posobia aj prenosom energie, myslim, tak pripisujem velku davku tvojmu posobeniu prenosom energie cez zenine homeopatika na dcerenku, horiace oci boli super prijimacom :))))) si jedinecny rozpravac !!!
    publikované: 21.09.2008 12:02:26 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. no ja o sestre svojej dcéry neviem nič :))
    ... a ani nechcem :)))))))
    publikované: 21.09.2008 12:11:15 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  6. hihi
    veď to bolo obrazné...
    publikované: 21.09.2008 12:39:48 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  7. obrazné ... neobrazné ...
    ... stačí jedna aj s obrázkom :))
    publikované: 21.09.2008 12:45:56 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Písmenko mňa podobne vyliečia nové topánky,
    tiež to mám odskúšané :-) O_ô
    publikované: 21.09.2008 13:29:49 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  9. popismenu :)
    si dobrý ocko, nešanuješ, ani ten najdrahší liek,keď ide o zdravie tvojej dcéry :))
    publikované: 21.09.2008 14:58:55 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. :) popismenku
    hops...nemám horúčku a som ťa prekrstila :)
    publikované: 21.09.2008 15:02:05 | autor: iric (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. mám pred výplatou ...
    ... inak ponúknem liečbu :))
    publikované: 21.09.2008 15:38:29 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014