po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Depilácia je peklo ( aj tá mužská )

... hlavne tá mužská ...
 

Ja o depilácii toho až tak veľa neviem. Teda ja si nie som ani úplne istý či je depilácia alebo epilácia. Nie som si ani istý tým, či to náhodou nie je to isté. Lebo viete, ja som chlap. Ja sa normálne nedepilujem a ani neepilujem. Ani ak by to bolo to isté. Ja som normálne chlpatý.

Teda samozrejme, že mám isté hygienické návyky. Na niektorých miestach kde sa vytvára zvýšené potenie to odstraňujem. Na niektorých miestach. Zdôrazňujem. Ale ani tam to neepilujem a nedepilujem. Ja sa holím. Žiletkou. Aby bolo jasné.

Jasné, že občas použijem aj holiaci strojček. Ale ja používam len taký, čo nie je holiaci ale strihací. Tiež neviem ako to nazvať. Ale také to na skracovanie brady. Ja mám bradu. Na to som mohol zabudnúť. Primeranú veľkosť. Nie je to ani ako z rockovej skupiny a ani ako z metrosexuálneho príbehu. Mimochodom ja mám problém aj s tým metrosexualizmom. Ja teda tuším čo to je. Ale úplne istý si nie som. Ak by som si tým bol úplne istý, tak tu nešpiritizujem, či je epilácia alebo depilácia. Jednoducho povedané, ja si občas nechám pristrihnúť bradu a inak sa občas holím. Napríklad na krku alebo na mieste, kde sa tvorí pot. Nie tam ale tam vyššie.

Ale teraz sa mi stalo, že som sa zepiloval alebo zdepiloval. To záleží od toho ako sa to volá ale nech sa to volá ako chce, bolo to peklo. Stalo sa mi to na brade a nestalo sa to očakávane. Teda, bol som zdepilovaný alebo zepilovaný neočakávane.

Mám na sebe mikinu a keďže sa ochladilo mám ju zazipsovanú až po krk. Aj o zipse by sa dalo špiritizovať, že ako sa to volá ale my to môžeme pokojne volať zips. Pre otázky pekelnej bolesti je to jedno.

Teraz sa totiž stalo to, že som si už dlhšie nepristrihol bradu na veľkosť strojčeka číslo 3. To znamená, že mám bradu na veľkosť 5 až 6. Aj som sa chcel pristrihnúť ale odkladal som to. Jednak pri príležitosti bratislavského koncertu ZZ Top a jednak len tak z lenivosti. Hlavne z lenivosti ale to neznie až tak dobre ako keď uvediete nejaký rokenrolový dôvod. Mimochodom ja na rokenrolové kapely až tak nie som. Teda aspoň nie na ZZ Top.

Ale to je jedno. Jednoducho som si zacvikol bradu do zipsu a ten zips ma vydepiloval alebo vyepiloval, čo je vlastne úplne jedno, lebo to bolelo ako .... Viete veľmi dobre ako, ale nadávať tu nebudem. V očiach som mal skoro slzy. Teda mal by som tam aj naozajstné slzy keby to nebolo také babské. Tak som mal v očiach chlapské – teda obrazné – slzy a myslel som na ženy.

Depilácia alebo epilácia je peklo. Nezávidím vám. Ale ak už musíte, tak to určite nerobte zipsom. Lebo zipsom je to peklo na entú. Aj taký chlap má z toho v očiach slzy. Mimochodom ZZ Top. Musím si pozrieť nejaké fotky. Lebo keď sa tie ich motorkárske kožené bundy zatvárajú na zips tak už chápem, že prečo je to rokenrolová kapela. Lebo to treba vykričať. Na koncerte pritiahnete zips a ide taký falzet, že až. Rokenrol je drina. A okrem toho som si všimol, že majú stále slnečné okuliare. No pri takej brade je to jasné. To aj chlapské slzy sú ako babské.

Fakt. Pekelná muzika. Taká zdepilovaná.


rodinný album | stály odkaz

Komentáre

  1. hehe
    heehehehehe
    publikované: 15.10.2009 17:36:09 | autor: rula (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    stale vravim, chlapi su to slabsie pohlavie:)))
    Takmer nic nevydrzia...je toho este veeela, co by ste len tazko zvladli...
    publikované: 15.10.2009 18:36:28 | autor: hanka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. juj ZZ TOP klasický rock, videla som ich v Brne pred.... neviem ani kedy
    a veru ich brady sa odvtedy nezmenili, ani bríle sa nezmenili, ani muzika, na margo motorkárskej bundy zipsovej, mám jednu takú a tá nedepiluje ani neepiluje, žeby to bolo tým , že u mňa niet brady?
    hlavne že si vydržal, to sa cení, a slzy a kýchanie a .. ale nič, to všetko sa dá vydržať :-))
    publikované: 15.10.2009 22:37:24 | autor: zara (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. cha cha :)
    kúp si mikinu bez zipsu :) a bundu na gombičky, alebo kabát a bude :)
    publikované: 16.10.2009 09:54:40 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :))
    mas svatu pravdu.. nechapem ako moze niekto sam seba tak strasne mucit, ked su aj bezbolestne metody:)
    radsej to ani neskusaj, keby si chcel porovnat zips s depilatorom, ze co viac boli...
    publikované: 16.10.2009 12:53:09 | autor: janusha (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. chápem :)
    tiež sa občas potím...a strihám si...vlasy :)
    publikované: 16.10.2009 13:09:48 | autor: em (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ideees!!!
    tak sa mi zda, ze mam dalsieho blogera na citanie :-))))))))))))))))))))))))
    publikované: 19.10.2009 01:36:42 | autor: LaLuz (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Vcelku
    som sa pri čítaní dobre pobavil, štýl zaujme, má to spád, humor a horor v jednom... Pekne, len tak ďalej... Btw.: brada dorastie, neplač... :-)
    publikované: 25.11.2009 16:48:03 | autor: Marko (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. :)
    no ty teda toho malo znesies :))))
    publikované: 27.05.2010 09:09:51 | autor: Liliana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014