po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja žena má všetko malé ale prsia má veľké ( a má na to lekárske potvrdenie )

... len neviem, či to nie je nezákonné, že to tu píšem ....
 

Ja neviem, či to môžem napísať. Lebo trochu sa obávam, že poruším zákon. Lebo to bolo až doteraz lekárske tajomstvo. A samozrejme aj iné tajomstvo, lebo moja žena prsia neukazuje len tak hore dole na požiadanie.

Moja žena bola na lekárskej prehliadke. Takej komplexnej. Akože komplet všetko jej tam vyšetrili. A teraz mi volala, že aké sú závery. „No tak ja nemám železo“ povedala mi do telefónu tak na počkanie. Teda akože hneď. Okamžite. Namiesto pozdravu. „Som chudokrvná a teraz neviem, či vás do toho nezaťahujem“. Ja som pôvodne vôbec nevedel, že chudokrvnosť je nákazlivá choroba. „To je ako možné?“ opýtal som sa teda pre istotu. „No jasne, že keď ti niekto povie, že si chudokrvná a nemáš železo a povieš, že neješ mäso, tak im je to hneď jasné“ povedala žena a mne bolo trochu jasnejšie, že chudokrvnosť asi nie je nákazlivá ale vegetariánstvo v našej rodine je. Ale ja som mal pre svoju ženu dobrú správu: „Ja mám ale železa veľa“ povedal som jej, lebo aj ja som bol nedávno na taký odber krvi a mne to dobre vyšlo. „Aha“ prišla na niečo žena: „Takže to ty mi berieš železo“. Takže až taká dobrá správa to teda nebola.

My si so ženou dosť často uždibujeme jedlá. Skoro nikdy si neobjednávame to isté a potom si ochutnávame a niekedy v polovici jedla si ich aj vymeníme a niekedy v troch štvrtinách ešte raz. A medzitým stále uždibujeme z toho druhého. „To som si mohla myslieť, že to ty mi berieš železo“ povedala žena a ja si ale neviem vysvetliť ako to je. Akože ja uždibnem žene ryžu napríklad alebo kukuricu alebo fazuľu alebo niečo iné a akurát tú časť fazule alebo ryže v ktorej je železo. A jej nechám len to v čom železo nie je. Lebo inak mi to nevychádza. Ale moja žena nebola len na oddelení železiarstva ale aj inde. Lebo ja viem, že vás najviac zaujímajú prsia mojej ženy. Mimochodom aj mňa dosť zaujímajú.

Medzitým bola ale moja žena ešte aj na očnom a na zubnej hygiene a na rôznych ďalších veciach a aj na ultrazvuku. A tam sa im dačo nezdalo na ženiných obličkách, čo sa zase nezdalo mojej žene. O obličkách ja toho veľa neviem, lebo obličky nejedávame a tak sa neuždibuje a tie ženine som ešte nikdy nevidel, hoci, keďže je to moja žena som ju už videl úplne celú. Teda bez obličiek. Moja žena teda išla ukázať obličky lekárke špeciálne orientovanej na obličky.

„No, tak mám vraj malé obličky“ povedala mi žena do telefónu: „Tak mi povedala, že sú inak celkom v poriadku ale že sú malé“. „Malé? No vidíš, tak to som vôbec nevedel“ povedal som žene ale to len tak aby reč nestála, lebo však do dneska to nevedela ani ona. Obličky pritom lekárom ukazuje na počkanie. Mne ani raz. Mimochodom. „No a že malé mám všetko“ dodala žena a ešte raz dodala: „Teda tá lekárka mi povedala, že mám malé všetko ale potom povedala, že prsia mám veľké“. „No vidíš“ povedal som žene: „To je aj pravda, teda obličky máš malé ale prsia máš veľké“. A potom sa začala smiať moja kolegyňa lebo ako povedala: „Prepáč, ale to sa nedalo nepočuť“.

Takže tak. Moja žena bola na lekárskej prehliadke a niečo je v poriadku a niečo je v neporiadku. Ale prsia sú stále veľké. Ja si myslím, že to bola hĺbková a presná lekárska kontrola, lebo čo ja viem odkontrolovať, tak tí lekári mali pravdu. Ja svojej žene uždibujem z taniera železo ale na prsiach sa to zatiaľ neodrazilo.

Tak neviem, či som teraz porušil zákon. Ale tak si myslím, že v oblasti poprsia asi ani nie. Moja žena teda poprsie neukazuje len tak na počkanie, ale isté obrysy sa schovať nedajú. Teda akože nevidno nič ale dá sa domyslieť. Samozrejme to s tým železom a malými obličkami som si mohol odpustiť. Ale zase ako by to vyzeralo, keby som napísal len to, že moja žena má veľké prsia. Lebo to by bolo také. No také. Ale teraz je to vedecké. Lebo je to lekársky potvrdené. Moja žena má veľké prsia. S lekárskou pečiatkou.

moja žena ... | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm ;))
    šťastný to muž ;)
    publikované: 13.05.2009 11:38:40 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)
    publikované: 13.05.2009 11:42:56 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Popísmenko, tu na dedine
    sa chlapi hotujú, že tvojej ctenej žene sedadlo s prednými opierkami zhotujú, stačí len napísať adresu,..a aj krvi dodajú s vysokým obsahom železa :-) O_ô
    publikované: 13.05.2009 12:11:57 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  4. u vás chlapom sa odkazuje ...
    ... že môžu prísť ... ale len tí s lekárskym diplomom :)
    publikované: 13.05.2009 12:17:18 | autor: popismenku (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. s lekárskym diplomom by jej čo zhotoval?
    ty si zle počul, dobrých statných, zručných stolárov ona chcela a nie s diplomom...nože to ešte raz prekonzultuj :-) O_ô
    publikované: 13.05.2009 12:21:07 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  6. nič sa konzultovať nebude ...
    ... lebo stolár by chcel odmerať miery ... a stolár nech si doma meria ... a lekár sa môže ... oné ... pozrieť ale len lekársky ... a vašim chlapom stolárom sa odkazuje ... že môžu akurát tak doma premeriavať ženám zadky ... na stoličky :))
    publikované: 13.05.2009 12:24:43 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  7. hm, moje chúdence, zas sú bez roboty :-)
    a chcelo by to len trochu ľudského pochopenia :-))) O_ô
    publikované: 13.05.2009 12:28:57 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Pekne píšeš,
    je to čtivé!!
    A si mi dobrú náladu nadrobil.
    publikované: 13.05.2009 12:30:45 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  9. nič pochopeniu nebráni ...
    ... chlapom môžeš ty ukazovať ak chceš ... a oni môžu uchopovať a premeriavať ... a vyrábať a tak :))
    publikované: 13.05.2009 12:33:38 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  10. som chcela pomocť a takéto útoky :-))))
    radšej som mala držať hubu, odchádzam poučená :-)))) sadnúť si k opierkam, čo mi ten môj zhotuval :-))))) O_ô
    publikované: 13.05.2009 12:42:06 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  11. bravooooooooooooooo
    :-))))))))))))))))))))))))))))))
    publikované: 13.05.2009 12:51:49 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  12. som sa dosť
    nachechtala pri čítaní tohto článku :)
    publikované: 13.05.2009 12:55:56 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  13. :)
    publikované: 13.05.2009 16:10:37 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Písmenko
    Navrhujem, aby ste si išli ten nedostatok železa doplniť na dovolenku do Železných hôr, Želiezoviec cez Ferrotour. No a tú pýchu , čo tvoju ženu krášli, si pestuj a krášli nejakými tými vhodnými klenotami napr. smaragdami, aby od veľkosti odpútali pozornosť.Bolo mi potešením navštíviť tvoju stránku
    publikované: 13.05.2009 18:00:47 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. skoro by som povedal ...
    ... že to navrhnem žene ... ale vzhľadom na výskyt smaragdov v tvojom komente ... asi budem mlčať :)
    publikované: 13.05.2009 18:05:25 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  16. prepáč,
    ja som zabudla, že tvoja žena má modré oči a smaragdy by sa jej nehodili. Tak niečo jednoduchšie zo zafírov. Hops , teraz mi došlo.. problém v €
    publikované: 13.05.2009 19:06:26 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. PoPísmenku...
    ale som sa nachechtal... ((-:
    Nebudeš mať zasa dllllhý telefonát, že prečo prezrádzaš lekárske tajomstvá? A teraz je rad na tebe, aby si šiel na preventívku, aký verdikt ti vyslovia ctení doktori...či nemáš niečo malé alebo priveľké... ((-:
    publikované: 13.05.2009 21:38:13 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Velká prsa
    Ahoj no některé ženy chodí na takové operace kvůli zvětšení https://nova-prsa.cz/ prsou a některé chodí i na zmenšení kvůli problémům třeba se zadama nebo jaký ještě vlastně můžou mít ještě problémy s velkými prsy? Ale co čtu tak spíš chodí na zvětšování a modelování poprsí aby byli víc sexy, moc žen neznám co by si chtěli nechat zmenšit prsa.
    publikované: 16.01.2021 11:20:42 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014