po pismenku

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mám totálne vrlú náladu ( z Bašinho denníka VII. )

... ja im nerozumiem, však keď mám vrlú náladu tak ako môžu povedať, že som nevrlá ...
 

Normálne si ležím a oni po mne hulákajú. Akože ja si oddychujem a oni chcú aby som neoddychovala. Rozumiete? Robím to ja im? Akože oni budú ležať a ja budem po nich hulákať. Alebo oni budú oddychovať a ja akože nebudem chcieť aby oddychovali. No čo by asi urobili? No vrieskali by po mne. A čo urobím ja? No vrčím. Pes vrčí. Ja som pes. Mám vrlú náladu. A oni povedia: „no zbohom, voľajaká je nevrlá“. Podľa mňa nemám kompletných pánov. Keď som vrlá som podľa nich nevrlá. Mala by som ich dať do útulku.

No a teraz mi vysvetlite, že kde mám ležať? Kde? Na zemi? Ležia oni na zemi? Neležia. Ležia v posteli alebo sa rozťahujú na gauči. Tak v čom je potom problém. Nerobím nič iné, len to čo oni a furt s tým majú problém. Ja už napríklad k veľkej paničke do postele ani nejdem. Ona je úplne nevrlá. Nevrlí na mňa ale huláka. Teda dalo by sa povedať, že je hulákavá. Na to sa ja môžem viete čo. Na mňa nejaká chudera nebude hulákať. Keď nechce, tak nechce, ja do tej jej postele nemusím ísť. Teda nemusela by som ale. No keď nie je doma tak idem. Mám svoju hrdosť ale mám aj svoje práva. Však keď je tá posteľ voľná tak je voľná. Však aj ja som v rodine. Nie? Akože ja tu strážim dom len tak. Akože zadarmo? Ale čo urobí ona keď príde? Akože ma pochváli? Akože: aký dobrý pes, oddýchla si si moja? Ani náhodou: „Bašáááá, vooon“ a začne tam montovať paplón.

S pánom je to o trošičku lepšie. Jednak hneď zaspí a jednak je to len o výdrži. Teda ja niekedy na to nemám nervy ale niekedy mám. Akože on ma z postele niekedy vyhodí a niekedy nie. Akože je náladový. Občas je vrlý a občas je nevrlý. Tak. Hovorím. Nevyrovnaná a náladová osoba. Tak niekedy tam spím a niekedy nespím. Ale  teda ja aj niečo prezradím. On keď ma náhodou objaví v paničkinej posteli tak bordel nerobí. On je vtedy normálny. On sa normálne rehoce. A tak. Ale s tou paničkou je to fakt na nervy.

Ja napríklad niekedy teda ležím u pána. Akože má normálnu náladovú a nevyrovnanú náladu ale akurát je naladený normálne. Tak teda tam v tej jeho posteli ležím a mám akože pohodu. A potom príde panička a začne po mne hulákať. Je vám jasné, lebo však aspoň predpokladám, že ste inteligentní, že ja nie som v jej posteli. Ani centimetrom. Ale ona aj tak vykrikuje: „Bašššaaaa, mieeesto“. Tak do mňa vtedy vojde tisíc týchto. Čertov. A vtedy som fakt vrlá. Vrčím.  Mám svoju hrdosť a svoju česť. Ale mám aj svoje práva. A pán alebo spí alebo sa rehoce ale teda ešte nikdy sa ma nezastal. Akože by zavrčal na paničku, že: „prestaň vrčať a nechaj ju na pokoji, spí“. Tak také sa nestalo ešte nikdy. Tak potom nech aspoň netento. Ako sa píše pysk? S ypsilonom? Tak nech oné, nech aspoň nepyskujú. Tiež mám len jedny nervy.

Ja mám jednoducho vrlú náladu. Vždy, keď ma vyhadzujú z postele ju mám vrlú a nemienim sa kvôli nim meniť. A oni furt dookola, že: „no tá je ale nevrlá“. Sú to ignoranti. Nerozumejú psom. Ja nie som nevrlá. Som VRLÁ! Rozumiete? Vrlá som a vrlá budem. Bodka.

A keďže ja teda mám isté pochybnosti o tom, či ste to pochopili, tak ja vám to teda ukážem. Ak chcete vidieť aký asi je taký VRLÝ pes tak si nakliknite TOTO ! Mimochodom aj tá pesnička stojí za to. Tak bodka. Nevrlá bodka.

 


z bašinho denníka | stály odkaz

Komentáre

  1. baša
    keď budeš fakt potrebovať, štekni. ja ťa u takých príšer jednoducho nemôžem nechať. aj vlastnú posteľ dostaneš, sľubujem!
    publikované: 29.06.2008 15:40:59 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. práve, že vlastnú posteľ nepotrebujem ...
    ... potrebujem pánovu alebo paničkinu aj s pánom alebo paničkou :))
    publikované: 29.06.2008 15:54:43 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tak potom ti ostava jedine
    prisna prevychova! (ich, nie tvoja :D)
    publikované: 29.06.2008 16:02:16 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  4. baska,prid k nam:)
    u mna sa roztahuje macka, vacsinou na vankusi, pri nohach mas miesta doooost:)
    publikované: 29.06.2008 16:14:08 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. teda ... milla hanka ...
    ... ja prídem rada ... ale ak si myslíš, že ja budem ležať pri nohe mačke tak si celkom vedľa ... teda ja možno budem ležať ... ale budú tam len tie nohy ... bez mačky :D .. to je mi ľúto ale je to genetický fond :)
    publikované: 29.06.2008 16:20:18 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  6. pokojne prid:)
    nasej macky sa onakvejsie tvory zlakli, myslim, ze miesto na mojom paplone , co najdalej od pazurov a zubov nasej ziarlivej "vrlosky"prijmes radsej...
    gratis v ponuke:
    hladenie po hlavicke, skrabkanie po brusku, tulkanie v naruci a okrem granuli, ci konzerv domaci kolacik a pecene kuriatko
    publikované: 29.06.2008 16:24:24 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. idem :))
    ... kura prosím bez kostí :))
    publikované: 29.06.2008 16:32:21 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  8. nedaj sa uplatiť hankou baša
    poď ku mne. je tu kopa nôr, ešte väčšia kopa komárov, lbutí a ježkov k zahryznutiu, po strop psov, ktorí sa z teba úplne že zbláznia a majitelia, ktorí počúvnu na prvý štek a jedlo nechávajú všelijak ledabolo položené na voľne prístupných miestach .)
    publikované: 29.06.2008 16:32:55 | autor: Veličenstvo (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. nedaj sa osprostiet, Baska:)
    Velicenstvo len, uhm, keca...a co sa jedla tyka, toho u nas vzdy doooost a psov tiez, tot pri dome mame Vah popri nom hlavne miesto na vencenie vselijakych psich fesakov, i ja by som si vybrala:)))
    publikované: 29.06.2008 16:37:13 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. ach jaj ... všade dobre ... doma najhoršie :((
    publikované: 29.06.2008 16:40:55 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  11. aby bolo jasné
    bol som tu už včera,ale môj koment by " určite zanikol " a tak to skúsim dnes..ránko milostivej i páničkovi ;)
    publikované: 30.06.2008 08:30:31 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  12. vŕŕŕŕ´:)
    publikované: 30.06.2008 08:33:34 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  13. milostiva Baska,
    to ja sa mam u nasich Kordeliovych ako havusko v zite. ved uznaj, vyse 14 rokov spim spolu s panickou a panickom v naruci. uz ma nechaju aj dlhsie si pospat kym je ranny zhon a ked uz su vsetci tip-top idem aj ja sa upravit. a vitam tak novy den. prid ku nam, moja panicka je taky varovcik, budes sa u nas mat vyborne. ma vynikajuce referencie v sirokom okoli. neprehanam, prid sa presvedcit ;) Tvoj Benny.
    publikované: 30.06.2008 08:46:41 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014